Om oss

Om oss

Frekhaug Velvære tilbyr en rekke behandlinger innen personlig pleie og velvære. Vi tilpasser alle våre behandlinger etter dine ønsker og setter opp et behandlingstilbud som passer for deg og dine behov. Vi jobber mye med økologiske produkter i våre behandlinger.

Anne Mette Johnsen

Anne Mette er utdannet hudterapeut med fokus på økologisk hudpleie. Hun er også utdannet negledesigner og kosmetisk fotpleier. Er du neglebiter eller har andre utfordringer kan hun tilby tilpasset behandling til deg. For Anne Mette er det viktig at hver kunde føler seg ivaretatt, god kundeservice er noe hun setter høyt.

Oliwia Zielaskiewicz

Oliwia er hud- og spa-terapeut, i tillegg behandler hun negler, føtter og vipper. Hun har tatt utdannelse innen Cosmetology på universitetet i Gdansk og er ekspert på vipper og vippe-extensions!

Samarbeidspartnere

Negleakademiet

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.
Bestill time

Vi tilpasser alle våre behandlinger etter dine ønsker. Ta kontakt så hjelper vi deg med å sette sammen en behandling eller bestill time på nett!