Cryo21-Kuldeterapi

Cryo 21 – Kuldeterapi

Cryoterapi

Cryoterapi er en ny og revolusjonerende metode for fettfjerning som gir varig effekt. Cryo 21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi, ved at vi skaper et termisk sjokk når temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Denne prosessen tar ca 14 dager, og kroppen vil fortsette å redusere de gjenværende fettcellene de neste ukene og månedene. Det er ikke smertefullt, det kjennes ut som en kjølig massasje.

En behandling tar 20 – 30 minutter + tid for måling, før/etter bilder, rens mm. total tid ca 40 – 60 min. Det anbefales 4-6 behandlinger for ønsket resultat, med 14 dager mellom hver behandling på det samme området.

Kan behandle grevinneheng, love handles, cellulitter, mage, lår, rumpe, ansiktsløft, dobbelthake mm.

Fettfjerning (mage, lår, dobbelthake mm.) kr 750,-
Kur 6 ganger kr 3750,-
 Oppstramming  Kr 750,-
Lymfedrenasje kr 600,-

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.
Bestill time

Vi tilpasser alle våre behandlinger etter dine ønsker. Ta kontakt så hjelper vi deg med å sette sammen en behandling eller bestill time på nett!