Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Vi tilbyr hudanalyse/introduksjonstime!

Finn ut hvilken behandling, eller produkter som passer best for deg. Hudanalysen er gratis ved bestilling av time eller kjøp av produkter.


Klassisk Ansiktsbehandling

Dette er en behandling som er fin å starte med hvis du ikke har fått utført ansiktsbehandling før. Her jobber vi med produkter tilpasset din hudtype. Vi vil kartlegge dine behov og gir våre anbefalinger til event. videre behandling og hjemmeprodukter. En ren velværebehandling.


Spesialbehandling

I spesialbehandling retter vi oss inn mer på hudtilstand og hudproblem. Det blir tatt i bruk spesielle produkter og teknikker som er mer effektiv og gir bedre resultater enn i en vanlig standardbehandling. Vi har mange behandlinger å velge mellom som bl.a Anti-age beh, fruktsyrebeh, luksusbeh, askepottbeh, acnebeh, vitaminCbeh og mye mer. Anbefaler alltid å starte med en Klassisk behandling første gang, for å kunne avdekke ditt behov og ønsker. Ta kontakt så finner vi den behandlingen som passer deg best.


Power Peel & Lift

Her bruker vi et apparat for best mulig resultat. Her får du sliping, innslusing nålbehandling i en og samme behandling. Fornyer, forbedrer, stimulerer og regenererer huden. Passer alle hudtyper og hudtilstander.


Pure Cell Treatment

Maria Åkerberg er den eneste i verden som tilbyr denne behandlingen. Her bruker vi levende stamceller fra Rosenrot. Rosenrot har i alle tider blitt brukt som medisinplante i tradisjonell medisin. Behandlingen øker cellefornyelsen, stimulerer kollagenproduksjon, påskynder reparasjonssystemet i huden, øker vitalitet og spenst og mye mer. Passer alle hudtyper og hudtilstander. Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Hudanalyse/introduksjonstime GRATIS
Klassisk ansiktsbehandling ca 30 min kr 540,-
Klassisk ansiktsbehandling ca 50 min kr 720,-
Klasisk ansiktsbehandling ca 80 min kr 890,-

 Cryo21 Ansikt

Cryo21 med levende stamceller

 Kr 750,-

kr 1500,-

Spesialbehandling 90 min

Luksusbeh. og Askepottbehandling

kr 1 090,-

Spesialbehandling 60 min

Antiage og Fuktboost

kr 890,-

Spesialbehandling 40 min

C.vitamin og sjokoladebeh.

kr 690,-

Spesialbehandling 30 min

Fruktsyrebehandling

Fruktsyre kur 5 ganger

kr 490,-

kr 1990,-

Beautypeel (urtepeel)  kr 1200,-
Pure Cell Treatment kr 1495,-
Power Peel & Lift kr 1690,-
Ekstra maske i behandling kr 150,-

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.
Bestill time

Vi tilpasser alle våre behandlinger etter dine ønsker. Ta kontakt så hjelper vi deg med å sette sammen en behandling eller bestill time på nett!